Skor

Hösten är på ingång och det är dags att ställa sandalerna och ballerinaskorna på hyllan efter sommarens härliga dagar. Nu är det dags att plocka fram höstens favoriter och kanske införskaffa några av höstens trendskor.

ankel bootsAnkelkort

Det senaste för bootsen i höst är att de ska vara ankelkorta. Riktigt snygga skor som passar både till höstens ankelbyxor som till klänning eller ett par grova strumpor. Snyggt kvinnligt med lite extra karaktär.

Boots

I höst finns många modeller på lägre boots, gärna med lite mc känsla. Du kan enkelt skapa en skön vardagslook med ett par slitna jeans, ett par snygga boots och en midjekort jacka. För att kunna använda bootsen längre in mot vintern är ett tips att skaffa ett par snygga tjockare sockar, dra gärna dem över jeansen så de sticker upp lite över stövelskaftet.

Kängor

Den klassiska modellen av Dr Martin lever fortfarande kvar i höst och det känns som om den alltid kommer att funka. En klassisk snörad känga i stilren design. Vill du bli lite mer vågad finns denna känga även i lack och med en liten klack.

Päls

Päls är något som smög sig in i affärerna redan i vår. Pälsvästen har synts på många i vår och nu kommer även pälsen till skomodet. Hårbeklädda skor sommer att smyga sig in i skobutikerna och pälsmodet är tillbaka.

knähöga bootsStövlar

Stövlar är en klassiker som alltid funkar. I höst har modet tagit ett steg längre och nu syns knä- och lårhöga stövlar i butikerna. Dessa fräcka stövlar finns både med och utan klack och passar till såväl en tigt jeansmodell som till kjol. Kolla in länken här, där stylisten Emma Danielsson tipsar om de bästa stövlarna för i höst.