Tips för att matcha årets skomode

313901-all-colors-women-shoes

Att sko sig 2015 är ingen smärtsam och färglös historia, tvärtom. Foträta loafers, sportiga sneakers och silvriga pumps är helt rätt i tiden – och givetvis ska skodonen vara bekväma och lättanvända!

Lättare fötter i rampljuset

De klumpiga platåskorna har försvunnit från modemagasinen och ersatts av lätta, våriga pumps med spetsig tå och nätt sula. Alla skomodeller går i färgens och mönstrens tecken vilket betyder att det finns något för alla oavsett tycke och smak. Huvudsaken är att de syns samtidigt som dess innehavare är bekväm i dem. De smala, lätta klackarna går före de tyngre i modemagasinen. De späder på frihetskänslan och har all potential att bli tidlösa favoriter i garderoben hos gemene bärare.

Vill du kunna välja och vraka bland årets trendiga klassiker är outletsverige.se ett bra alternativ. Där hittar man flertalet trendiga skor till bra priser. Att beställa skor online är ofta förmånligare än att vända sig till de fysiska skobutikerna.

Satsa på färg

I färgväg är det mycket upp till en själv att välja vad man föredrar. Säsongens populäraste alternativ är dock silvriga eller färgglada metallicskor, enligt Expressens modeexpert. Såväl loafers som gympadojor, brogues och pumps finns att hitta i glamorösare nyanser så att du enkelt kan skina under både vardag och festtillställningar.

En av de mest populära nyanserna är utan tvekan silver – för visst är det inte mycket som slår ett par läckra, silvriga loafers? Vill du däremot ha något mer mönstrat passar årets skomode dig perfekt. Det var länge sedan det fanns så många olika mönstrade skor att välja och vraka bland. Idag sätter endast fantasin gränser, inte utbudet!

Comments are closed.