Sommarskor

Såhär när sommaren äntligen gjort sitt intåg kan det vara hög tid att införskaffa ett par härliga sommarskor att ha på fötterna. Något som är viktigt när det kommer till just sommarskor är inte bara att de är snygga, de skall helst också sitta bekvämt och inte vara alltför varma utan vara lite mer lediga. Här nedan följer några tips på sommarskor för både killar och tjejer.

Sommarskor för tjejer

Så kallade ballerinaskor är nästan ett måste på sommaren. Ballerinaskon med dess enkla utformning finns i många olika varianter och passar såväl vardag som fest. Sandaletter av olika slag är också en självklarhet för varma sommardagar. Sandaletter finns också i en mängd olika varianter, bland med klack, något som är riktigt snyggt.

Givetvis fungerar även de numera klassiska Conversen alldeles utmärkt på sommaren. Idag finns Converse i en mängd olika typer och framför allt i en massa olika färger. Ett tips kan vara att ha några olika Converse att byta med, vilket kan vara lite roligt.

Sommarskor för killar

För killar är sandaler eller flip flops ett mycket bra alternativ under sommaren som inte bara är praktiskt och luftigt utan också väldigt snyggt. Sandaler går att få i en rad olika varianter, bland annat i läder som passar bra för mer festliga tillfällen.

Ett annat smart och praktiskt alternativ är så kallade espradillos, som kan bäras både som toffel och vanlig sko. Espradillos passar perfekt för varma dagar på stranden. Precis som för tjejer fungerar såklart även Converse väldigt bra under sommaren. Det bästa med Converse är att de kan bäras i nästan alla sammanhang.

Ett tips om man ska köpa sommarskor är att göra detta på nätet, dels är utbudet bättre, dels är priset ofta betydligt lägre. Dessutom går det även att en mängd olika rabatter om man bara letar lite och är uppmärksam.