Smink för alla tillfällen

Smink kan förändra, förbättra och försköna, men glöms ofta bort som en viktig komponent när det gäller att skapa en hel look.

Vi väljer noggrant ut både klänning, smycken och skor när vi ska gå på fest, men hur ofta tänker vi på vilken ögonskugga och vilket läppstift som matchar? Eller vilken färg på ögonskuggan som skapar en festlig känsla? Med rätt smink blir din outfit både mer enhetlig och snyggare!

För både fest och vardag

Om du aldrig har tänkt på hur smink kan komplimentera en hel outfit, är det dags nu! Sök online! Du kan välja mellan allt från concealers till ögonskuggor och läppstift. På så sätt kan du hitta just de produkter för att skapa den perfekta looken för fest eller vardag. Experimentera med lösögonfransar, läppglans och ögonskuggor i olika färger och toner för att hitta din stil. Tänk på vilka färger du passar i. Vet du inte så prova dig fram.

När du väl låter kreativiteten flöda kommer det inte ta lång tid innan du hittar din stil. När du väl vet vilket smink som passar dig och din personlighet så kommer varenda outfit du väljer ha det där lilla extra.

Comments are closed.