Skor för basgarderoben

Basgarderoben är mer eller mindre det man kallar de kläder som tillsammans kan förbereda en för alla möjliga sorters tillställningar. Här tar vi så klart en titt på de skor man behöver i basgarderoben.

Märker man att det är flera par som saknas och känner sig mån att bygga upp basgarderoben är det ju bäst att titta på sätt att dra ned något på utgifterna. Vill man dock inte kompromissa med kvaliteten är det rekommenderat att man tittar på något som rabattkoder. Dessa går oftast att hitta på även de mest populära butikerna.

Sneakers

Två par Sneakers är kanske det mest grundläggande när det kommer till skorna. Ett par vita är väldigt bra att ha, men det andra paret kan man skaffa i valfri färg.

Flats

Flats är också bra att ha två par av. Ett par med riktigt låg klack, som ett par ballerinas eller espadrillos, och ett par till med lite mer klack, när man vill vara lite mer vardagsfin.

Pumps

Pumps med lagom klack är också ett måste. Beroende på hur ofta man använder dessa till vardags kan det behövas allt från ett till flera par. Satsar man bara på ett par är det nog mest praktiskt att välja ett par i svart skinn eller mocka.

Boots

Alla kan också hitta tillfällen då ett par boots är det snyggaste och mest passande. Satsa gärna på en par ankelboots och ett par högre (allt från halvvägs upp till knäet till hela vägen upp).

Alla dessa skor ger en stor flexibilitet och man kan säkert tackla allt från vardagen till formella tillställningar utan att behöva oroa sig för att man har rätt skor.

Comments are closed.