Så får du till street-modet från tå till topp

Streetskor är riktigt snyggt på många, men det är inte ett helt enkelt begrepp för det kan betyda lite olika för olika personer. Klassiska streetmärken är Converse och Vans, men vissa modeller från de större sportföretagen Nike, Adidas med fler kan också klassas som streetskor. Här kommer lite förslag på outfits för dig som vill gå all i i streetmodet.

Den första är det motorsportiga streetmodet, lite oklart kanske du tänker. Men det vi menar är streetmodet som du kan se på crossåkare, street cykel entusiaster, där Fox är en av de största aktörerna. Är du osäker på vad vi menar så kan du inspireras online. Signumet för streetmodet är sportigheten, det är en kombination av träningskläder och mode. Träningsbyxor och skinnjacka är en mix som man kan se. Men det finns också ett lite mer hipsterinspirerat street mode med streetskor, jeans och kanske en kavaj, som en hybrid mellan välklädd och sportig.

Så för att få till en streetlook så handlar det oftast om att utgå från bekvämt och sportigt. Ett par sköna jeans är en bra grund, till det adderar du ett par streetskor som kommer att vara kronan på verket, så satsa verkligen på skorna både när det kommer till modell och utseende. Till det adderar du en skön tröja som gärna får vara lite sportigare, kanske en hoodie passar dig. Slutligen så tar du en jacka som inte behöver vara lika sportig. Kanske en jeansjacka eller skinnjacka. Det handlar med andra ord om att jobba med kontraster för att inte bli bara sportigt eller bara vardags och basgarderob. Lycka till!

 

 

Comments are closed.