Höstens stövlar

Hösten har kommit med stormsteg och temperaturerna sjunker allt mer för varje dag. Hösten innebär att byta bort ballerina skorna och ta fram mer varmare skor. De skor som är helt rätt för i höst är stövlar att matcha den övriga höst looken med. 

Vad gäller stöveln så är det två olika modeller som är extra trendiga för i höst, antingen lår- eller knähöga stövlar eller lägre ankelstövlar. Båda är riktigt heta och vilken du väljer får din övriga outfit bestämma.

Lår- eller knähöga stövlar

Denna stövel har kommit med stormsteg och är riktigt het hösten 2013. Matcha den gärna till ett par grovstickade strumpbyxor och en stickad over size tröja, riktigt snyggt. Vill du istället använda den till festligare tillfällen är dessa stövlar riktigt snygga till ett par korta shorts eller en kort klänning.

Ankel boots

Ankelstöveln

Även denna stövel har blivit riktigt het för i höst, kanske som ett komplement till den trendiga ankelbyxan som hängt med sedan sommarens mode. Denna stövel passar till det mesta. Vill du matcha den till ett par byxor är det de stuprörs tighta byxorna som gäller för att framhäva stöveln, annars funkar ankelstöveln även till både kjol eller klänningen.