Höstens stjärntrend – coola sneakers

ConverceOm man kollar i modemagasin och bloggar inför hösten 2013 så är det riktigt trendigt och inne med ett par snygga sneakers, både för män och kvinnor. Hollywoodstjärnorna har plockat fram sina sneakers och bland annat har Jessica Alba införskaffat en riktigt snygg kilklacksmodell, både trendigt och skönt.

Ett par sneakers kan användas till i stort sett vilken klädsel som helst. Klä upp din stadsoutfit med ett par färgglada sneakers eller ta på dig ett par snygga Converce till höstklänningen. Sneakers är riktigt trendigt och inne och du kan aldrig få för många.  Sneakers har blivit ett måste i modegarderoben.

Här kommer lite trendtips för att du ska vara rätt ute i höst;

  • Kilklackssneakers eller Wedge sneakers har blivit riktigt hett i höst.  Denna sko har varit trendig ända sedan i våras men trenden kvarstår. Med den dolda kilklacken når du garanterat nya höjder, riktigt snyggt både till byxor och kjol. Kolla in på Chic.se får du se en bild av Kate Bosworth i sina favorit kilklacks sneakers. 
  • Retro Sneakers är klassiska sneakers som är inspirerade lite av 70-talet där det gamla använts och skapat en ny modernare look. En klassiker är Converceskon. Denna sko tycks aldrig bli gammal eller otrendig utan den hänger med i modegarderoben år efter år. En riktigt bra sida med många olika modeller av Converceskon är Skojakt.com, surfa in på deras sidaoch kolla om du hittar några nya Converce inför hösten.
  • Platå sneakers, eller platform sneakers är det absolut senaste som kommit på sneakers fronten. Det är en sneakers med jämnhög sula på ungefär 5 centimeter. Många kända skomärken har hakat på trenden och bland annat Svea och Vans har i höst släppt en egen modell av platå sneakers.