Barfota eller strumpor – Vad väljer du?

Sommartid så kan man mycket väl gå utan strumpor men också barfota. En skön strand eller en gräsmatta kan göra under oför dina fötter. Och känslan kan vara enorm att få sticka ner tårna i det varma sköna gräset. Vad väljer du? Barfota eller strumpor, det är frågan.

Så klart så blir det hela annorlunda när det blir kyligare ute. Då vill vi gärna ta på oss strumpor i skorna. Och det kan vara en konstig känsla om vi nästintill hela sommaren varit utan strumpor. Men kylan gör att vi gärna tar på oss strumpor i våra skor. Det finns massor med olika modeller att välja bland och vissa vill ha låga strumpor och andra vill gärna ha strumpor som går högre. Se till att hitta de strumpor som du trivs bäst med.

Som sagt vintertid och under hösten så kan det vara skönt att ha strumpor i sina skor. Men sommaren är fantastiks och vi vill gärna låta våra fötter vara fria från både strumpor och skor. Som i den fantastiska barfotavisan så vill vi så ofta vi kan gå utan både strumpor och skor. Och då framförallt under den varma sommaren. Om vi någon gång under sommarhalvåret ska ha strumpor så blir det några tunna sommarstrumpor som passar för tillfället.